Milners Offroad - L200 Forum sponsor L200 Forum   KS International - L200 Forum sponsor
Welcome, Guest. Please login or register.
23 November, 2017, 05:36:16 AM

Login with username, password and session length
160241 Posts in 18221 Topics by 11315 Members
www.L200.org.uk
L200 Owners Club Members, please make sure we know your Forum/User name - This will allow us to grant you full access to  this forum
Home L200 Forum L200 Forum & Club Info Buy Owners Club Merchandise at the L200 Forum L200 Forum Gallery L200 Forum Information page Login Register L200 Forum Links Page L200 Forum email
Looking to join the Mitsubishi L200 Owners Club ? - Joining info here - - - - - - - Want to help our charities ? - Shop at Amazon.co.uk through this link
4x4 Accessories & Tyres - L200  Forum sponsor L200 Owners Club Forum - Facebook Page A-Plan L200 insurance - L200 Forum sponsor
+  L200 Owners Club
|-+  The Forum
| |-+  Newbie/Hello messages
| | |-+  Hi there. I've got a problem. Help please
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Hi there. I've got a problem. Help please  (Read 1590 times)
The_baz01

Offline Offline

Posts: 5


« on: 29 December, 2015, 20:16:36 PM »

Hi there.  Just joined after having my 2011 barbarian for about 6 months so I hope you can help.
I've lost my heaters and the controls in my 2011 barbarian.  They light up with the lights.  But the rear window demist. The recirculating button and the air con button are not doing any thing.    I've checked the fuse that the book describes as heaters.  Just wondered if there's and thing else I could check or if I'm not check in the correct fuse.  The only thing I have done to it was wire in a LED light bar yesterday.   
Logged
123hotchef
Owners Club member
**
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3099


« Reply #1 on: 29 December, 2015, 20:32:13 PM »

does the led light bar work?

Logged

2005 4 Life
Blue over Silver Double Cab
K&N Apollo EGR removed S/S De-Cat Armadillo Roller Shutter Boost gauge Wax-oiled and under-sealed Interior blue LED's Roll bars
2 Led spots 2 search lights 4 work lights with red angle eyes 7" screen for trailer cams Stereo with flip down screen

To go on
Stainless steel exhaust
The_baz01

Offline Offline

Posts: 5


« Reply #2 on: 29 December, 2015, 20:35:59 PM »

Yes.  Every thing is workin as it should.   And the light bar isn't wired to and thing to do with the heaters.  I did it properly with a relay with a perminate live picked up from one of the spare relay position in the engine bay fuse box and a switch live from the main beem
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.1 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!